Vanligaste Jackpott spelen

  Det finns många jackpott spel som man kan välja mellan på alla dessa online casino som finns att tillgå på nätet. Dessa är några som ligger bland de populäraste jackpott spelen.

Mega Moolah – ett av de populäraste jackpott spelen som kommer från Microgaming. Det speciella just med detta spel att för varje gång en vinst har blivit utbetald så startar jackpotten på $ 1 miljoner direkt. Det finns möjligheten att vinna fyra olika jackpottar på detta spel: Mega, Major, Minor och Mini.

Alla spelarna siktar i sig på att kamma hem Mega Jackpotten eftersom det är den som har den största jackpotten. Men de övriga är inte fy skam heller då, Major starta på 100 000 kronor, Minor på 1 000 kronor och Mini på 100 kronor. Så det är bara se till att starta spelet med att göra en insats och låta hjulen snurra.

Det finns möjlighet att spela Mega Moolah på mobila enheter och det kvittar vilken typ av telefon eller surfplatta man har. Det gäller bara att dessa enheter har en touch funktion, uppkoppling till internet och en webbläsare.

Mega Moolah har temat djur. Det har fem hjul och tre rader som elefanterna, girafferna, lejonen, aporna trängs på. Det är lejonen som ger mest utdelning. För att vinna de progressiva jackpottarna krävs inget speciellt utan kan komma när som helst. En mystisk överraskning poppar upp istället och då får spelaren snurra på ett hjul och chansen att vinna Mega Jackpotten kan infinna sig.

Det finns en engelsk man som vunnit rekord vinsten under 2015 på ca 150 miljoner svenska kronor.
Arabian Nights – är för den spelaren som är sugen på att få uppleva orienten. Kanske inte lika tjusigt som andra spel men det finns många chanser på att vinna och då ofta högvinster. Detta är ett fem hjul spel med tre rader och tio olika vinstlinjer. Det går att styra antal linjer man vill spela och insatserna är mellan € 0,5-€5. Men för att ha chansen att vinna jackpotten så är det max insats som gäller.

För att få jackpotten gäller det om fem arabiska män snurras fram på en av linjerna och att man satsar €5 per snurr. Symbolerna är tagna från orienten som då består av bland annat kameler, sylvassa dolkar, turbaner och magiska lampan. Den magiska lampan är Arabian Nights scatter symbol. Får man tre magiska lampor någonstans på spelplanen samtidigt så aktiveras en bonusomgång av Free Spin, femton till antalet och vid vinst tredubblas vinsten.

Dessutom finns det chansen att vinna ytterligare femton Free Spins om det dyker upp tre magiska lampor igen inne i bonusspel omgången.
Mega Fortune – som har betalt ut rekordvinster mer än en gång som till exempel 154 miljoner svenska kronor som en lyckosam finsk man vann efter att ha satsat 2,50 kronor. Men han är inte ensam utan det finns ett flertal lyckliga vinnare som har blivit ekonomiskt oberoende funt om i Europa.

Spelet Mega Fortune har fem hjul med tre rader och har hela 25 insatslinjer. Symbolerna som speglar lyx och flärd består av diamantringar, klockor, champagne flaskor, limousiner, cigarrer, juveler, dollar sedlar med flera. Vilket är tecken på glamour. Den symbolen som spelaren vill få upp är bonussymbolen som innebär om den dyker up på hjul ett, två och tre samtidigt så öppnas bonusspelet upp och chansen att vinna dröm jackpotten kan vara inom räckhåll.

Bonusspelet gör att spelaren förflyttas till ett spelhjul som består av tre steg:
1. Första steget – som vinner man antigen en summa pengar eller så kommer man ett steg närmare jackpotten.
2. Andra steget – kontantinsatsen är högre och chansen att vinna en mindre jackpott finns, Rapid, och chansen att komma vidare till tredje steget finns.
3. Tredje steget – då finns garantier på en ordentlig vinst på en stor summa pengar och chansen att ta hem antingen Major Jackpott eller den som alla vill vinna Mega Jackpotten.

Free Spins läget – aktiveras av tre champagne flaskor och det kvittar var de finns på spelplanen så är det bara att klicka på en av dessa och Free Spins sätter igång.
Detta jackpott spel är mycket populärt och jackpottarna avlöser varandra hela tiden.

Hall of Gods – det handlar om den nordiska mytologin och det är fyllt av action. Symbolerna är olika gudar så som Thor och han hammare, och den som är visas av asagudarna Oden, dessutom kärlekens och kunskapens gudinna Idun. Naturligtvis finns det speciella symboler för Wild, bonus och Free Spins. Det som spelarna lockas mest av är den otroliga progressiva jackpotten Mega Jackpott som alltid ligger på några miljoner kronor. Men det finns chansen på att vinna några mindre jackpottar också så som Midi Jackpotten eller Mini Jackpotten som på ett eller annat sätt göra spelaren rikare.
Wild symbolen – som endast finns på hjul två, tre och fyra. Den ersätter alla andra symboler utom bonus- och scatterssymbolen. Allt för att spelaren ska kunna få en vinnande kombination av symboler.
Hall of Gods bonus – då gäller det att få tre bonussymboler för att komma åt det eftertraktade bonusspelet. Inne i bonusspelet ska man använda sig av Thors hammare för att slå sönder de olika sköldarna som dyker upp där. Bakom sköldarna så gömmer sig antingen en summa pengar som man kan vinna eller en av de tre jackpottarna – Mini, Midi eller Mega. Det gäller att matcha tre likadana och spelaren får sin belöning.
Detta sätt att komma åt en vinst (att slå sönder) kallas för Pick and Click, vilket gör Hall of Gods spelet till ett unikt spel för det finns inte på något annat spel online på nätet.

Free Spins – då gäller det att få tre scatters någonstans på spelplanen vilket innebär att Free Spins sätts igång. Och antalet Free Spins beror helt och hållet på hur många scatters spelaren får: tre så får man tio, fyra får man femton och fem får man tjugo Free Spins och skulle spelaren vinna så tredubblas vinsten.

Hall of Gods är ett av de spelen som också har delat ut rekordvinster till spelare runt om i Europa, bland annat till svenska spelare.